Izvor:
08.11.2018 u 21:50
0

VOLJENKA BACILA OKO NA OVOG UČESNIKA: Da sam MLAĐA imala bih sa NJIM lepu romansu! SVIĐA mi se njegov način odevanja i njegov stav!(FOTO)

Učesnica sedme sezone njagledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Voljenka Ilić, koja je nekada važila za žestoku gradsku "ribu" i dalje se dobro drži i mnoge devojke bi joj pozavidele na lepoti kojom pleni.

Upkost svojim godinama, ona je rešila da traži mlađe momke, te je priznala koji učesnik bi joj odgovarao i sa kojim bi volela da ima nešto da je mlađa:

– Da sam 20 do 25 godina mlađa imala bih sa Elvinom lepu romansu. Sviđa mi se njegov način odevanja i njegov stav – izjavila je Voljenka.

Ni Elvin Kadrić nije bio ravnodušan kada je u pitanju Voljenka, te je osetio potrebu da i on njoj udeli komplimente:

– Ti imaš moju podršku u svakom smislu, šta god da ti treba, ti jedna dama i sve ono što jedna žena treba da ima – rekao je Elvin

Da li će se uprkost razlici u godinama ipak neđto dogoditi između ovo dvoje učesnika saznaćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter