Izvor:
08.03.2017 u 22:34
0

VRIŠTALA OD ZADOVOLJSTVA: Slađa batalila Mećavu, pa dopustila drugom učesniku da joj DIRA MEĐUNOŽJE!

Uprkos tome što voli da koketira sa muškarcima, Slađa Petrušić do sada nije ostvarila ozbiljniju vezu u popularnom rijalitiju. Ova plavuša veoma je opuštena, a već nekoliko puta imali smo prilike da je gledamo u izazovnim pozama sa pevačem Mikijem Mećavom.

Međutim, ona u poslednje vreme nije baš u najboljim odnosima sa svojim starim drugom, pa mu je vrlo brzo našla zamenu. Petrušićeva se juče malo zaigrala u toaletu sa Nikolom Strahinjićem, poznatim kao Ploća, a njihova vruća akcija nije prošla neopaženo.

Dok je Slađa prala veš u lavabou, s leđa joj je prišao Nikola, obgrlio je i počeo da mazi. Međutim on se nije zadržao samo na ovome već je otišao i korak dalje, pa je zavukao svoju ruku u Slađino međunožje. Ona je dahtala i vrištala simulirajući zadovoljstvo. Nikola je potom izdigao na jednoj ruci, a šarmantna takmičarka nije krila oduševljenje i da joj je sve ovo veoma zabavno.

Kad nema crnca, može Nikola! – rekla je smejući se.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter