Izvor:
06.11.2019 u 13:36
0

ZDRAVKOVIĆ ODUŠEVLJEN PRINOVOM U VILI: Đina i Đole su preslatki želim im svu sreću! (FOTO)

OKTRIVEN POL ĐININE I ĐOLETOVE BEBE: Kutija sa rezultatima stigla je u vilu "Parovi" pravo u ĐININE RUKE! (FOTO)

Sin pevačke legende Tomice Zdravkovića, Dušan Zdravković, nedeljama je bio u žiži interesovanja – njegova ljubavna priča sa Ivaniom Bajić je okončana, ali mladi takmičari ne kriju simpatije.

Zdravković mlađi je prokomentarisao sinoćni događaj, koji je obeležio ovu sezonu najpoznatijeg rijalitija.

– Što se tiče jučerašnjeg dana, jak utisak je ostavio na mene Đole i njegova izabranica Đina. Predivni su zaista i mnogo mi je drago što će dobiti sina. Baš su bili preslatki juče i dirnuli su me. Želim im sve najbolje zaista i nadam se da će biti sve u redu u narednom periodu – iskreno je rekao Dušan.

Dušan je takođe dodao komentare na sinoćni poligraf Pavaa Vladila, koji je mnoge učesnike šokirao svojim priznanjima.

– Prokomentarisao bih, takođe, Papijem sinoćnji poligraf, koji je bio jako interesantan. Mnogo mi je žao što ne može da vidi svoje dete. Nadam se da će uspeti da dođe do nekog kontakta.

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati ostatak dana u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter