Izvor:
17.11.2018 u 22:06
0

ŽESTOKI OKRŠAJ KOD MERLINA: Dina i Đina odmerile snage u čarobnjakvoj sobi!

Nova takmičarka Anđelina Marjanović samim ulaskom pokazala je zube ostalim takmičarina.

Lepa Anđelina samim ulaskom postala je pretnja vezi Nikole Lakića i Aleksandre Tasić-Coke, a vrlo brzo se zamerila i atraktivnoj Dini Galorini.

Poznato je da su Dina i Ilijana Vagić na ratnoj nozi od samog početka, nakon jednog Đininog komentara, takmičarka je protumačila da je starija sestra Marjanović u Ilijaninom taboru.

– Mislim da je Dina sve pogrešno shvatila. Ja sam uskočila zbog nečeg drugog, ne stajem ni na čiju stranu. Na sve Ilijanine provokacije, smatram da je trebalo da dostojanstvenije odreaguje, s obzirom na to da je majka – objasnila je, a potom dobila repliku:
– To što sa majka ne mora da znači da ne smijem da uživam, da ne smem da se provodim, da ne smem da budem zaljubljena – objasnila je jedna od najatraktivnijih takmičarki ove sezone.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter