Izvor:
27.01.2018 u 03:13
0

ZORICA DUKIĆ ZA HAPPYTV.RS: „Da nisam bila sa Gasttozzom bila bih sada supruga i majka“!

Najintrigantinja učesnica rijalitija "Parovi" veteranka ovog šoua i pobednica prve sezone Zorica Dukić ekskluzivno je za Happy televiziju dala odgovore na mnoga pitanja koja se tiču njenog života a koja su bila razlog sinoćnjeg polemisanja u ovoj velelepnoj vili.

Otkrila nam je detalje svog života, odnosa sa Gasttozzom kao i to koliko pati za svojom velikom ljubavlju Dejanom.

Sinoć su u "Dva minuta istine" iznesene brojne informacije o tebi. Rečeno je da si sa Rikijem glumila vezu u prvoj sezoni "Parova" i osvojila prvo mesto. Šta imaš da kažeš na to?

Sve sam rekla u emisiji. Istinu o meni i mom životu, načinu odrastanja, zarađivanju novca, borbe kroz život, znamo moji roditelji i ja, sada samo mama i ja. Ni moji najbolji prijatelji ne znaju svaki detalj o meni, ne jer krijem nešto već jer sam navikla da se sama borim, da mi niko ne pomaže i da nikome ne polažem račune. Dva minuta istine su kratke crte, izmišljotina o meni od strane nižih od mene. Sitnice iz mog radnog CV-a kojima se ja ponosim i zaključci tamo nekog ko je sve to stavio na papir i preneo u VTR. Istina o meni je da sam ponos svoje porodice i prijatelja, da se ničega ne stidim i da čistog obraza koračam gradom u kom sam rođena

Branio te upravo bivši momak, Nenad Marinković Gasttozz, koji ti je neretko podrška u ovoj sezoni. Da li ti prijaju njegova "leđa" u rijalitiju, i da li je moguće da iza toga stoji samo prijateljstvo?

Nenad je izneo deo istine o meni jer je živeo sa mnom, video kako zarađujem novac, koliko se borim da imam sve što mi je potrebno, kakva sam kao čovek i prijatelj. Hvala mu na tome što je prijatelj

Rekla si da si se pokajala što si tadašnjeg dečka zamenila Gasttozzom. Da postoji mogućnost, da li bi se vratila bivšem momku- Dejanu?

Nisam se pokajala zbog veze sa Nenadom, već što nisam istrajala sa Dejanom. Da nije Nenad bio bi neko drugi jer se sa dejanom posle 4,5 godine nisam razumela samo u jednoj rečenici

Da sad možeš da vratiš vreme, koje greške iz prošlosti bi promenila?

Ne bih ušla u 4.sezonu "Parova" i bila bih već supruga i majka

Da li Gasttozza smatraš svojim životnim promašajem?

Nenad je bio moj izbor, bili smo jako zaljubljeni i voleli smo se. Nijedna ljubav nije promašaj

Sinoć si se rasplakala na žurki u "Parovima", a Dalili Dragojević si rekla da plačeš zbog muške osobe iz spoljnog sveta. Da li možeš da nam kažeš o kojoj osobi je reč?

Moj bivši momak

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter