Izvor: Blic.rs
31.10.2023 u 16:49
0

SA PRVIM SUPRUGOM OSTALA U DOBRIM ODNOSIMA: Ovaj talentovani muzičar je bio muž Mine Lazarević sa kojim ima sina

Glumica Mina Lazarević prvi put je pred matičara stala sa džez-pijanistom Aleksandrom Miletićem, a sina Luku rodila je kada je imala samo 22 godine.

Mina i Aleksandar su, osim porodičnog, delili i profesionalni život. Tačnije, zajedno su nastupali na džez-koncertima. Uostalom, to i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je Mina sa samo 16 godina upisala Muzičku akademiju, koju je skoro privela kraju, a onda se prebacila na Fakultet dramskih umetnosti.

Brak nije potrajao, ali prijateljstvo i saradnja nikada se nisu prekidali .

– Od Saše sam uvek imala veliku podršku, i to mi mnogo znači ‒ rekla je jednom prilikom.

„JA OD TOGA ŽIVIM!“: Mina Lazarević o borbi sa OPAKOM bolešću

– Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina – kazala je ona.

– Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga sa 22, a posle dva meseca dobila sam ulogu Čupke u seriji „Porodično blago“, što mi je u tom trenutku, kao diplomiranoj glumici, bilo vrlo značajno.

Inače, od samog početka njene karijere Mina je nizala samo uspehe, a pre nekoliko godina je iskreno govorila o borbama koje je vodila na privatnom planu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter