Izvor: BSC HAPPY/KURIR
16.12.2023 u 22:52
1

„ŠAMPIONI SU ČESTO SLOMLJENI“: Posle vesti o razvodu Ivana se oglasila misterioznom porukom (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka ostavila je zagonetnu poruku na svom Instagram nalogu u danu kada se pronela vest da se razvodi od supruga Marka Vulete.

Ivana je u braku sa Markom dve godine, a venčanje je obavljeno u bajkovitom ambijentu u blizini Beograda.

Ivana je podelila video snimak ispod kog je ostavila komentar: „Nema udobnosti u zoni komfora“.

Printscreen/Instagram

Video sa motivacionim govorom počinje pričom o tome da su i „šampioni često slomljeni“.

„Šampioni su slomljeni. Ljudi gledaju u šampione i pokušavaju da pronađu nešto što šampioni imaju, a oni ne. Ali, nije da im nedostaje nešto što svi drugi imaju. To je dugme kojim se isključuje. Oni jednostavno ne prestaju. Na kraju dana, kada se prilagodimo, onda će osobe koje su najviše slomljene pobediti“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ŠAMPIONI SU ČESTO SLOMLJENI“: Posle vesti o razvodu Ivana se oglasila misterioznom porukom (FOTO)”

  1. Lepša si sa prezimenom Španović jer prezime Vuleta je žensko prezime i srećan razvod a isto srećno kada se budeš udavala za nekog čoveka a voleo bi da se udaš za nekog Gojkovića . Ovo poslednje je čudno ali šta ćeš jer se čuda dešavaju .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter