Izvor: Alo
17.12.2023 u 07:44
0

EUFORIJA OKO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NE JENJAVA: Evo šta se dešava u Hrvatskoj deset dana nakon nastupa

Pevačica Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u zagrebačkoj Areni.

Pevačica Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u zagrebačkoj Areni.

Prošlo je deset dana od kako je Aleksandra Prijović održala čak pet u nizu koncerata u Areni u Zagrebu, a Hrvati i dalje samo o njoj bruje.

Drugim rečima, komšije očito ne mogu bez pesama mlada muzičke zvezde iz Beograda, pa su njene pesme i dalje najslušanije u Hrvatskoj, i to ubedljivo na svim top listama.

Naime, pesma „Dam, dam, dam“, sa njenog poslednjeg albuma „Devet života“, nedeljama je na samom vrhu Bilbordove liste. A kako hrvatski mediji pišu, izgleda da će tako ostati još neko vreme.

Osim nje, na listi su i pesme: „Devet života“ koja je na trećem mestu, „Sve po starom“ koja je na šestom, „Ja sam odlično“ koja je na sedmom, a pesma „Psiho“ je na devetom mestu. A koliko je Hrvati vole, dokaz je činjenica da su je čak u jednom momentu i prisvojili.

Podsetimo, osim Aleksandre Prijović, na listi najslušanijih pesama u Hrvatskoj su i kontroverzni izvođač Dragomir Despić Desingerica, reper Rasta, pevačica Sanja Vučić i reper Nući.

00:00
/
00:23
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter