Izvor: Happy BSC Portal/Story.rs
26.11.2023 u 10:38
0

ŠARMANTNA GLUMICA OTKRILA KAKO JE U BRAKU: „Bijemo se rečima, a to nas posle košta“ (FOTO)

Bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, po izjavi lepe glumice, nisu retkost.

Nije tajna da su učestale bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića navele lepu glumicu na promišljanje o bračnim odnosima i tome kako je zapravo poželjno da supružnici funkcionišu ne bi li godinama živeli u skladu.

Dramska umetnica, koju sve češće gledamo u pozorištu u samostalnim projektima, objasnila je na koje kompromise pa i promene bi dame trebalo da pristanu zarad ljubavi i porodičnog blagostanja.

– Kod nas se izgubio taj odnos, to poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brzi na jeziku a to nas onda košta – kazala je Sloboda pa dodala:

– Mislim da žena, da mi po prirodi, da nam je dato da budemo mudre, a njima je data snaga. Čini mi se da malo to koristimo više, da se mi bijemo rečima sa njima, da budemo mi jake, a ne treba.

Uprkos pomenutoj spoznaji, bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, i dalje su sastavni deo zajedničkog života glumačkog para.

Umor, svakodnevni stres, briga o ćerkama Veri i Mili, ne doprinose uvek njihovoj idili, ipak činjenica je da se oboje vrlo trude oko svog odnosa.

Slobodu i Vojina ne muči ništa posebno sa čim drugi parovi nemaju problema, pitanje je samo umeju li sa tim da se nose, i ima li u braku poštovanja i razumevanja.

HOLIVUDSKI MLADIĆ NEPREPOZNATLJIV: Hteo da se podmladi trikom koji koriste žene (FOTO)

Budući da glumac i glumica naredne godine slave 16. godišnjicu od venčanja veruje se da su pronašli balans.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter