Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
26.11.2023 u 09:15
0

HOLIVUDSKI MLADIĆ NEPREPOZNATLJIV: Hteo da se podmladi trikom koji koriste žene (FOTO)

Tom Kruz, holivudski mladić u 61. godini, neki kažu iluminat, a drugi da je zamrznuo vreme.

Kako god, Tomu ne može da se ospori dobro držanje i izgled na pragu sedme decenije. Pre par dana je sa Floride doputovao u London za potrebe snimanja filma „Nemoguća misija 8“. Čim je izašao iz kola mnoge je ostavio bez teksta svojom neprepoznatljivošću.

Slavni glumac odlučio se za novu frizuru sa još većim volumenom. Njegova nikad bujnija kosa razletela se po vetru, dok glumac nije skidao osmeh sa lica pozirajući za paparace.

Da li je tajna u transplataciji kose ili u nekom triku? Pre bi se reklo ovo drugo. Naime, glumac ili njegovi stilisti prate pomno trendove pa se on danas pojavio sa svetlijom kosom odnosno svetlijim pramenovima. Ovaj trik koje koriste i brojne poznate dame, jer ima efekat podmlađivanja, očigledno je delotvoran i kod jačeg pola.

ŠEHEREZADA POSTALA PLAVA: Glumica šokirala fanove (FOTO)

Inače, slavni glumac često ima potrebu da menja frizure. Od nularice, preko kose do ramena, nešto duže, i na kraju ove sa ekstra volumenom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter