Izvor: Srbija danas
03.10.2023 u 08:24
0

„ŠEST NAJTUŽNIJIH GODINA JE PROŠLO“: Pevačica pred našm očima preminula u najvećim mukama – BOL MAJKE NE JENJAVA

Porodica i dalje pati za velikim gubitkom, ali sa ponosom održava sećanje na nju.

Navršilo se šest godina od smrti pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares. Gradila je uspešnu muzičku karijeru bez skandala i snimila veliki broj vanvremenskih hitova, a dalji uspon u svetu muzike zaustavila je užasna bolest.

Pevačica je otvoreno govorila o lečenju od raka, a njeni fanovi pratili su svaki njen korak i podržavali hrabrost da govori o teškoj temi i uliva snagu, kao javna ličnost, mnogima koji prolaze kroz istu ili sličnu borbu. Njena majka Ajka ni posle šest godina ne može da prihvati ćerkinu smrt.

– U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze… Jednostavno nema reči da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu – rekla je Ajka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

Kako bi lakše podnela njen gubitak odlučila je da promeni sredinu

– Bila sam dve i po godine u Švajcarskoj i to mi je delimično pomoglo. Promena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradova.. Ali to je samo deo tzv. terapije, jer izgledaš kao normalna, a „podeljena“ si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan – iskreno je opisala majka preminule pevačice, pa je dodala:

PRE ČETIRI GODINE IZGUBILA JE BORBU: Dona Ares predosetila kraj, tešila je porodicu, a njene reči su rasplakale sve!

– S usponima i padovima.. Nekada se osećam kao da stojim na rubu litice i samo neko treba prstom da me gurne u ponor… Potom osećaj da si na dnu i da se malo dižeš. To se desilo tek prošle godine. Počela sam biti takoreći normalna psihički. Mada sam se pred ljudima znala nositi sa svojom tugom. Plakala sam puno, ali ne pred svakim, jer ima ljudi koji vole da patiš… Nekako sam se nosila s ti. Ja znam kako – rekla je ona.

Porodica i dalje pati za velikim gubitkom, ali sa ponosom održava sećanje na pevačicu

– Šest je tužnih godina, najtužnijih. Ali, i pored bola i praznine, ostatak moje porodice i ja smo ponosni što smo imali Donu i s ponosom i dostojanstvom čuvamo uspomenu na nju i njeno delo. Fanovi iz celog sveta stalno šalju neke videe, jave se, upute koju toplu reč – rekla je Ajka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter