Izvor: Kurir
06.02.2024 u 19:19
0

SKINULA SE INDI, PA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Pevačica pokazala izvajano telo

Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine.

Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

-Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem – poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Printscreen/Instagram

Od kako liniju dovela do savršenstva redovno kači provokativne fotografije,a sada se i skinula i pokala izvajano telo.

Na storiju je objavila storu sa egzotične destinacije dok joj je bujno poprsje bilo u prvom planu. Na objavi koju je zakačila na izd društvene mreže, pevačica jepokazala bokove i ravan stomak na kome se vide tragovi od operacije koje ponosno nosi.

OGLASILA SE MILICA TODOROVIĆ NAKON ŠTO JE UHVAĆENA SA DEČKOM: Pevačica potvrdila sve!

Na storiju je objavila storu sa egzotične destinacije dok joj je bujno poprsje bilo u prvom planu. Na objavi koju je zakačila na izd društvene mreže, pevačica je pokazala bokove i ravan stomak na kome se vide tragovi od operacije koje ponosno nosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter