Izvor: BLIC.RS
08.08.2023 u 12:47
0

SLAVLJE U DOMU ANĐELKE PRPIĆ: Glumica uputila EMOTIVNU poruku SINU za rođendan

Glumica kaže da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi, te da je u tome velemajstor, pa odahne jer zna da to nikada neće nedostajati njenoj deci.

Anđelka Prpić se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela ćerku Čarnu koju je dobila iz braka sa Markom Žugićem, dok iz prvog braka ima sina Jakšu kojem je juče proslavila 11. rođendan.

– Jedanaest godina preispitivanja kakva sam majka, gde grešim i ima li popravnog i slutim da će ih tek biti. A onda odahnem jer znam da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi, jer tu sam velemajstor! Kao i svaka mama uostalom. Srećan mi moj najdivniji dan! Prvi u nizu- napisala je ona na Instagramu.

PRELEPE GLUMICA UŽIVAJU NA MEDENOM MESECU: Gde su Anđela i Miona otputovale sa zgodnim MUŽEVIMA (FOTO)

Svaki slobodan trenutak, Anđelka provodi sa decom, a kako je ranije govorila za sina je mnogo vezana.

– Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam – dodala je tada.

Prema Aneđlkinim rečima sina će podržati ako krene njenim stopama.

Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i da treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom – istakla je Anđelka tom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter