Izvor: Kurir
14.10.2023 u 07:40
0

ŠOK PRIČA! UDALA SE ZA LJUBAV SA FAKULTETA, 7 GODINA KASNIJE GA UBILI: Ostala sama sa petoro dece i saznala PORAŽAVAJUĆU ISTINU

Ešli Bojson je imala samo 28 godina kada je njen suprug bio brutalno ubijen dok je ulazio u jednu apoteku.

Njegova smrt je sama po sebi bila stravičan udarac, a sve je postalo još bolnije i teže za nju kada je saznala da je imao aferu i da ga je ubio muž njegove ljubavnice! Njen pokojni muž, Emet Korigan, bio je advokat, a život je izgubio kao deo brutalne osvetničke zavere – upucan je na parkingu ispred apoteke.

Ešli je tada ostala udovica sa njihovo petoro malo dece.

Emet je u trenutku smrti imao 28 godina, a mesecima pre tragične smrti imao je aferu sa jednom od svojih radnica Kendi Hol koja je od njega bila starija 12 godina.

Ešli danas ima 40 godina, a od tada je u medijima više puta govorila o ovoj razarajućoj situaciji, kada je u jednom danu izgubila sve – ne samo supruga, već i sliku koju je imala o njemu i njihovoj ljubavi. Kaže da se godinama osećala poniženo jer ju je pokojni muž prevario sa starijom ženom.

– Polako se sve više udaljavao. Nekoliko meseci pre nego što je umro počela sam da istinski verujem da nešo nije u redu. Od Emeta nisam dobijala tu ogromnu ljubav koju sam uvek ranije osećala. Racionalan strana mog mozga govorila mi je da ima mene, da mu ne treba starija žena. To je bilo ponižavajuće. Ko želi da bude ona žena koja nije bila dovoljna – rekla je ona svojevremeno u američkom tok šou „Dr Phil“.

Ešli i Emet upoznali su se na univerzitetu i venčali su se pet meseci kasnije, 2004. godine i bili su u braku sve do 2011, kada je ovog advokata ubio muž njegove ljubavnice Rob Hol. U vreme Emetovog ubistva njihovo najmlađe dete Tajtus imao je samo šest meseci. Kobna afera sa Kendi je zapravo i započela dok je Ešli bila trudna sa Tajtusom.

Te noći kada je Emet ubijen, Ešli je započela ozbiljne razgovore sa mužem kako bi pokušala da popravi njihov brak, a nije imala ni predstavu o preljubi, niti je mogla da nasluti da je to zadnji put da priča sa njim. Molila ga je da ne ide u apoteku, već da ostane i da porazgovaraju o problemima i distanci u braku.

1.30 te noći saznala je da je njen muž upucan i saznala je da joj je bio neveran. Kendi je bila tu u trenutku njegove smrti i držala je Emeta u naručju u trenutku smrti.

– Htela sam da vrisnem: ‘Nemaš pravo da ga gledaš dok uzima poslednji dah, nije bio tvoj, ali nije umro boreći se za mene, umro je boreći se za nju – ispričala je ova Amerikanka.

Ona je svoje srceparajuće iskustvo pretočila u blog, a potom i u knjigu.

Kendi Hol, Emetova ljubavnica, tvrdi da je to bila njena jedina afera, ali da je on s druge strane imao mnogo ljubavnica pre nego što je umro. Njen muž Rob Hol osuđen je na 30 godina zatvora.

Ešli se ponovo udala i ima još dvoje dece sa drugim suprugom Skotom Bojsonom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter