Izvor: BSC happy portal/Kurir.rs
01.10.2023 u 09:22
0

OVO JE KLJUČ NJENE „FATALNOSTI“: Sonja Vuksanović je pokazala NENADMAŠAN seksepil u spotu bivšeg MUŽA (FOTO)

Modna dizajnerka Sonja Vuksanović pre braka sa Acom Lukasom, sa kojim ima ćerku Viktoriju, punu deceniju provela je u braku sa pevačem Željkom Šašićem, za kog se udala sa samo 18 godina.

EVO KAKO JE SONJA VUKSANOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA: Javnost u šoku, ne liči na sebe! (FOTO)

O njihovom braku, ali i krahu ljubavi, brujali su mediji, a Sonja je oduvek važila za fatalnu ženu koja je uvek privlačila pažnju javnosti.

Youtube printscreen

 

Međutim, malo ko se seća da je Sonja, u periodu najveće ljubavi sa Željkom Šašićem, bila zvezda njegovog spota za pesmu „Ona je priča života moga“, koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo Sonji.

Sonja je tada izgledala dosta drugačije, pa bi je u ovom izdanju malo ko prepoznao, a mnogi kažu da je ćerka Sofija, koju je dobila sa Željkom, njena prava slika i prilika.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter