Izvor: Kurir/BSC Happy
09.02.2024 u 14:18
0

SRPKINJE SU LUDELE ZA ZGODNIM MUSTAFOM IZ „SULEJMANA VELIČANSTVENOG“: Evo kako danas izgleda fatalni Turčin i čime se bavi FOTO

Turska serija "Sulejman Veličanstveni" emitovala se od 2012. do 2014. godine, kroz četiri sezone i ukupno 311 epizoda. U njoj su gledaoci imali priliku da upoznaju glumca Mehmeta Gunšura, koji se proslavio upravo ulogom u ovoj seriji. Oživeo je lik princa Mustafe, najstarijeg Sulejmanovog sina.

Majka četvoro dece J.P. (27) poginula je juče nešto posle 17 sati, u Dolovu, kod Pančeva, kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji je pregazio i na mestu usmrtio. Kako Alo.rs saznaje, nesrećna žena u trenutku tragedije bila je u blagoslovenom stanju.

– Jelena mi je u poslednje vreme bila jako čudna. Počela je da dobija obline i žalila se na jutarnje mučnine. Pitala sam je da li je noseća, a ona se samo smešila. Znam samo da su mi se sin i snaja mnogo voleli i nisu mogli jedno bez drugog  – rekla je svekrva Vera u ispovesti za Alo.

Da li je bila trudna ili ne biće utvrđeno obdukcijom.  

Podsetimo, napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mehmet Günsür (@mehmet.gunsur)

Svoju karijeru Mustafa je započeo kao dete, kad je imao samo sedam godina. Prvu televizijsku ulogu je dobio s 14 godina u seriji reditelja Okana Usalera. Danas glumac ima 47 godina.

Mustafa je diplomirao komunikologiju, a u isto se vreme bavio i muzikom. Čak je otvorio i restoran.

Nakon uloge u filmu „Hamam“ posvetio se glumi, a nedavno se pojavio u Netfliksovoj seriji „The Gift„. Mehmet se 2006. venčao sa italijanskom rediteljkom Katerinom Monđo, a zajedno imaju dvoje dece.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter