Izvor: KURIR.RS
06.01.2023 u 18:19
0

STANIJA POTRUDILA OKO SPREMANJA STANA! Starleta pokazala deo LUKS DEKORACIJE, a evo i sa KIM provodi PRAZNIK! (FOTO)

Starleta Stanija Dobrojević, pohvalila se svojim pratiocima na Instagramu kako provodi Badnje jutro.

Naime, Stanija je postavila fotografije praznične dekoracije na svom Instagram storiju i čestitala Badnji dan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Luksuzni nameštaj, Badnjak i dekoracija nežnih i pastelnih boja nisu izostali u njenom domu za praznike.

1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Svi su se pitali sa kim će Dobrojevićeva dočekati praznike s obzirom da je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa Markom Markovićem, koji je inače trenutno u rijalitiju.

Na iznenađenje mnogih Stanija je objavila sliku svog psa i napisala „Ljubimče moje“ i time nam otkrila sa kim provodi Badnje jutro.

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Stanija je neko ko često ističe koliko je vezana za svog ljubimca, a jedan od uslova za ulazak u rijaliti bio je da i njen pas pođe sa njom, jer nije mogla da se odvoji od njega na nekoliko meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter