Izvor: BSC HAPPY/ TELEGRAF
10.08.2023 u 11:33
0

SUZE SU MI KRENULE KAD SAM JE VIDEO SREĆNU Aco Pejović progovorio o devojčici kojoj je spasao život!

Emotivne scene sa pevačevog koncerta rasplakale su Srbiju

Aco Pejović nastupa večeras na festivalu u Guči, u okviru Predsaborskih dana.

Naime, pevač se pre izlaska na binu, u razgovoru sa medijima, dotakao brojnih tema na domaćoj sceni, a spomenuo je i devojčicu kojoj je pre deset godina spasao život.

Pomenuta devojčica se pojavila na jednom njegovom koncertu, koji je tom prilikom prekinut, a pevač se sada osvrnuo i na taj događaj.

– Suze su mi krenule kad su me podsetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam video onako srećnu, dete jedno zdravo, lepo, kao lutka je. Ja imam troje dece i svaki roditelj razume ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni – rekao je on.

Podsetimo, reč je o devojčici za čije je lečenje Aco pre čitavu deceniju uplatio novac. Nju su organizatori koncerta doveli kao iznenađenje Pejoviću. Kada ju je video pevač nije mogao da veruje. Čvrsto ju je zagrlio, podigao, a onda joj je poljubio ruku.

Almira je imala samo 4 meseca kada je nju i njenu porodicu posetio Aco Pejović. Njoj je tada bila potrebna operacija debelog creva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter