Izvor: KURIR/BLIC
16.05.2023 u 09:24
1

SVE GORI! Folker zapevao, nastala opšta POMAMA, lete evri, a njega nose na LEĐIMA!

Porodica folkera Radiše Trajkovića Đanija ima veliki razlog za slavlje, budući da je organizovano crkveno venčanje njegovog mlađeg sina Marka Trajkovića, a potom i svadbeno veselje.

 

Đani je naime poznat kao neko ko na slavljima i veseljima uzme ogroman bakšiš kada zapeva, a sada se to desilo i na svadbi njegovog sina, Marka.

svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Đanija su kitili evrima, jedva je držao mikrofon, a goste je pogodila pesma „Mili brate“, pa su mu stavljali u ruke novčanice od 100, 200 i 50 evra, a u jednom trenutku su ga nosili na leđima dok je pevao.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kako je pevač sam poznat po nezaboravnom provodu, današnji dan će porodica Trajković nesumnjivo pamtiti ceo život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVE GORI! Folker zapevao, nastala opšta POMAMA, lete evri, a njega nose na LEĐIMA!”

  1. Samo me interesuje ko slusa ove „pevace“ koji zavijaju kao vukovi!?
    Sto vise to cine , puniji su im dzepovi , pun ih je Beograd na vodi doseljenih iz svih sela Srbije, a sela im ostala da placu za njima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter