Izvor: Kurir.rs
14.09.2023 u 08:16
0

TITO BIO ZALJUBLJEN U NJU, A ONA JE VOLELA 22 GODINE STARIJEG? Ova fatalna LEPOTICA je muškarce ostavljala bez daha (FOTO)

Sofija Loren danas ima 88 godina, a uz Moniku Beluči je verovatno najpoznatija Italijanka sveta.

Holivudska diva, model i modna ikona od 1950-ih do danas je uspela da stekne status legende filma, ali i boginje lepote čijem su se telu oduvek divili i muškarci i žene.

Srećnik koji je imao najposebnije mesto u njenom srcu bio je italijanski producent Karlo Ponti. Upoznali su se kada je Sofija imala samo 16 godina, a iako joj je na početku bio samo producent koji ju je učio svemu iz sveta šoubiznisa, uskoro je njihovih 22 godine razlike progutao snažan osećaj koji nisu mogli da sakriju.

Međutim, tada je Ponti bio oženjen u kojem je imao dvoje dece, a za razvod je bilo potrebno dobiti potvrdu od Vatikana. Međutim, nisu je dobili, pa su 1957. otišli ​​na put u Meksiko.

Tamo se razveo od svoje žene i oženio Loren. Međutim, po povratku kući, supružnici su se suočili sa novim problemima. U Italiji njihov brak nije bio priznat kao legalan.

Optužili su Pontija za bigamiju, a Lorena za nezakonitu zajednicu. Nisu ni imali pravo da se zajedno pojavljuju u javnosti. Međutim, ne želeći da se povinuju društvenim normama, par je napustio zemlju i živeo u inostranstvu dugi niz godina pokušavajući da dobije pravdu.

 

Međutim, Loren nije želela samo brak – želela je da osnuje porodicu i sanjala je o majčinstvu. Nažalost, nije bilo tako jednostavno. Glumica je pretrpela dva pobačaja, nakon čega je prošla hormonski tretman. I isplatilo se.

Ostala je u drugom stanju sa 34 godine, ali je morala da vodi mirnu trudnoću. Odlučila je da posluša njihov savet i mesecima je vodila povučeni način života iz hotelske sobe u Ženevi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter