Izvor: Kurir
11.11.2023 u 18:32
0

TOPI SE U NJENOM ZAGRLJAJU! EMOTIVNI MOMENTI DŽEJLE RAMOVIĆ: Pevačica usred nastupa zagrlila ovu devojku! Evo ko je ona

Džejla Ramović rasplamsala je sinoć atmosferu u Tuzli svojim energičnim nastupom pred hiljadama ljudi.

U crnom miniću i čizmama, popularna pevačica je zablistala na bini i svojim pesmama, ali i hitovima kolega, priredila žurku za pamćenje. Posebno ludilo nastalo je kada je zapevala čuveni hit Aleksandre Prijović „Dam, dam, dam“, zbog kog su svi počeli da skaču i pevaju sa njom uglas. Međutim, u jednom trenutku usledila je veoma emotivna scena.

Tokom celog koncerta, kako prenosi Grand, Džejla je imala podršku jedne devojke koja je bila smeštena u prvom redu. U pitanju je devojka koja vodi jedan od Džejlinih Instagram profila na društvenim mrežama i koja joj je dugogodišnji fan. Nakon što je pevanje došlo kraju, Džejla je čvrsto zagrlila devojku.

 Ovaj osećaj ne mogu rečima da opišem. Hvala ti jedina na svemu, volim te neopisivo. Još sam u šoku! Samo želim da kažem da sam ponosna što je moje srce izabralo tebe – poručila je pevačica što je sve dirnulo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter