Izvor: Kurir.rs
16.10.2023 u 15:59
0

TRAGEDIJA KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Sanja Vučić progovorila o najvećem gubitku

Sanja Vučić priznala je da je prošla kroz veoma težak period, a bez ustezanja je pričala i o depresivnom ponašanju koje je imala tokom jedne emotivne veze.

Iako nikada ne priča o ocu i odnosu kakav su imali njeni roditelji, Sanja je po prvi put otkrilka detalje iz privatnog života.

– Nažalost otac mi je preminuo pre par godina – rekla je Sanja.

Pevačica ne krije da joj je tokom odrastanja najviše značila podrška majke uz koju je uspela da prebrodi sve teške trenutke.

„SVI SU KOŠTALI VIŠE OD MENE“: Aleksandra Prijović se setila kako joj je bilo na početku karijere, evo čemu se najviše nadala

– Mama je bila i otac i majka u dosta navrata. Majka je uvek bila majka, nikada mi nije bila drugarica – istakla je pevačica.

Vučićeva ne krije da je tokom života prolazila i kroz depresivne faze, a otkrila je i kako se osećala dok nije saznala da ima problem sa štitnom žlezdom.

– Konstantno sam osećala prisutnost neke sveobuhvatne tuge koja je bila neobjašnjiva niti je imala bilo kakvog povoda – iskreno je odgovorila Sanja koja je tada uplovila u vezu misleći da je problem u tome što je sama.

– Posle godinu dana te veze koja je bila isto u neku ruku kobna po mene i malo je rečeno turbulentna, počela sam da ispoljavam naznake depresivnog ponašanja. Kada je već došlo do trenutka da ne mogu da nađem u sebi snagu da živim, potražila sam stručnu pomoć – iskreno je rekla pevačica za pomenute medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter