Izvor: KURIR/STORY.RS
02.04.2023 u 20:00
2

TUGA SA KOJOM JE NAUČILA DA ŽIVI! Verica Rakočević otkrila detalje odnosa sa ćerkom Milenom: Izbegava me…

Poznata i veoma cenjena kreatorka Verica Rakočević dugi niz godina uživa u velikoj ljubavi sa znatno mlađim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem, a daleko iza sebe ostavila je dva braka, u kojima se tri puta ostvarila kao majka.

 

Prvi brak sa Boranom Karamanom doneo joj je svima dobro poznatu ćerku Elenu, dok je iz drugog, sa Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu, o kojima se veoma malo zna.

Mlađa ćerka Verice Rakočević devedesetih je otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

– Izbegava me na javnim skupovima – rekla je jednom prilikom kreatorka čija je izjava aludirala na to da njih dve nisu u kontaktu i da se ne posećuju, međutim prava istina je ustvari da je, Milena izabrala da vodi život van fokusa domaće javnosti, što je njena majka i ispoštovala.

Putem fotografija na društvenim mrežama uverili smo se da je mlađa ćerka Verice Rakočević prelepa žena koja neverovatno liči na majku, a takođe se može zaključiti i da je Milena i te kako bliska sa njom, kao i sa svojom polusestrom Elenom.

Verica ističe kako je bila najopuštenija u svom pristupu prema Mileni. Priseća se kako je još kao devojčica znala da plače danima kada joj najavi da se spremi za neko slikanje za novine. Bila je posvećen student i diplomirala je u roku ali niko nije znao da je njena ćerka.

Čak se i sama Verica iznenadila kad je saznala da se Milena nakon diplomiranja zaposlila jednom časopisu.

Verica Rakočević, Milena Rakočević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Nikad u životu nije pristala da da ni jedan jedini intervju. Jednako vešto je izbegavala i javne događaje. Znala je da jednostavno pobegne sa skupa – istakla je jednom prilikom Verica kojoj je Milena pretprošle godine podarila sedmo unuče, malenog Nikšu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TUGA SA KOJOM JE NAUČILA DA ŽIVI! Verica Rakočević otkrila detalje odnosa sa ćerkom Milenom: Izbegava me…”

  1. Draga Verice,tesko je to svakoj majci kada je dete izbegava..nije ti prijatno ,ali nemoj da se sekias,samo im pozeli srecu i da su zivi i zdravi.Nije to slucaj samo kod tebe,masa majki je neshvaceno od svoje dece.
    Kada sam ja postala prvi put mama,ja sam tada jos vise zavolela majku,jer sam videla sta za mene znaci moje dete..posle rodjenja drugog i treceg sina isto je ljubav prema mami rasla.
    Danas sve promenilo,pa i deca..nek su ti zivi i zdravi kao i sva deca ove planete,pa i moji..od srca vas sve pozdravljam,i zelim vam sve najlepse.

    0
    0
    Odgovori
  2. Draga Verice,tesko je to svakoj majci kada je dete izbegava..nije ti prijatno ,ali nemoj da se sekias,samo im pozeli srecu i da su zivi i zdravi.Nije to slucaj samo kod tebe,masa majki je neshvaceno od svoje dece.
    Kada sam ja postala prvi put mama,ja sam tada jos vise zavolela majku,jer sam videla sta za mene znaci moje dete..posle rodjenja drugog i treceg sina isto je ljubav prema mami rasla.
    Danas sve promenilo,pa i deca..nek su ti zivi i zdravi kao i sva deca ove planete,pa i moji..od srca vas sve pozdravljam,i zelim vam sve najlepse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter