Izvor: Kurir
03.01.2024 u 03:14
0

„SMEŠNE SU MI ŽENE KOJE IZGLEDAJU KAO PUNJENE PTICE“ Verica o trendu hijalurona u zrelim godinama, a ovo je TAJNA njene lepote

Modna kreatorka Verica Rakočević (75) godinama je u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje.

Za Vericu Rakočević kažu da je vreme stalo jer besprekorno izgleda u osmoj deceniji. Mnogi smatraju da je hrabrost objaviti fotografije na kojima je potpuno prirodna, a upravo te služe kao dokaz da su godine samo broj u njenom slučaju.

Iako mnogi misle da svom izgledu posvećuje mnogo vremena, Verica otkriva istinu koja je potpuno suprotna od javnih spekulacija.

– Velika je predrasuda da mnogo vremena priovodom ispred ogledala, da se mnogo doterujem i šminkam. Ja sam kao albino, imam bele trepavice, obrve… Smešne su mi žene koje preko 50 ili 60 godina a izgledaju kao punjene ptice zbog prekomernog hijalurona… – govorila je Verica i otkrila na koji način neguje svoje lice

– Neizostavno je u mojoj rutini kada je lice u pitanju su razne maske koje su samo deset posto efekta. Ne mislim da je išta što sam radila a radila sam mnogo toga imalo mngo efekta kao što je dobar sam, dobra hidratacija i unos vitamina – rekla je modna dizajnerka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter