Izvor: Kurir.rs
15.01.2024 u 11:14
0

TUŽNE SCENE NA NOVOM GROBLJU: Porodica Ražnatović nema od BOLA, Ceca sa decom na POMENU ARKANU

Danas se navršava 24 godine od smrti Željka Raznatovića Arkana. Na Novom groblju nesto posle 10.30 stigli su Veljko i njegova supruga Bogdana.

Doneli su malu korpicu, bez koje ne dolaze ni na jedan pomen, a na grobu stoje crvene i crveno bele ruže.

REKAO JE SAMO „KREĆEM“ I PREKINUO VEZU: Jezivi detalji Arkanovog ubistva, atentat umalo bio sprečen, ovaj trenutak je PRESUDIO

Nekoliko minuta kasnije stigla je i Ceca u sivom kaputu sa sestrom Lidijom i ćerkom Anastasijom. Ceca je donela ogromnu suzu sa belim ružama i orhidejama. Anastasija je na pomen stigla iz Španije.

Pomen je služio vladika remezijanski Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović, uz sasluženje sveštenika iz Hrama Svetog Save.

Podsetimo, danas je 24 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, koji je ubijen u hotelu „Interkontinenatl“ sa tri metka u glavu, a osim Arkana, kobnog dana ubijeni su i bivši radnici Saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić, pripadnik Srpske doborovoljačke garde (SDG).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter