Izvor: Blic
11.02.2024 u 12:39
0

UNIŠTENI CECINI BILBORDI U HRVATSKOJ: Folk diva se odmah oglasila i poslala JASNU PORUKU (FOTO)

Oglasila se Ceca nakon uništavanja bilborda u Hrvatskoj.

Vest da su plakati za koncert Cece Ražnatović potpuno uništeni širom Zagreba, odjeknula je u domaćim medijima, ali i komšijskim.

Tim povodom se oglasila pevačica, koja ističe da muzika ne zna za politiku.

– Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske – rekla je kratko Ceca za „Blic“.

Podsetimo, jedan hrvatski portal napravio je anketu o folk divi i mišljenja su podeljena. Dok neki misle da plakatima nije mesto u Hrvatskoj i podržavaju njihovo rušenje, drugi tvrde da je to strašno i da niko nema prava da uništava imovinu.

– Video sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina – rekao je jedan građanin.

Društvenim mrežama kruži još jedan snimak uništenog plakata, samo na drugoj lokaciji.

U Laništu je, takođe, prežvrljan bilbord, a građani su u šoku što se to dešava u njihovom gradu.

– Što smo doživeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gde ima puno branitelja – zaključuje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter