Izvor: SD
05.01.2024 u 17:51
2

VELIKA TRAGEDIJA – Poginuo slavni glumac sa decom i ženom

Američki glumac nemačkog porekla koji je glumio u Indijani Džonsu i filmu „Speed Racer“ poginuo je zajedno sa svoje dve ćerke, stare 10 i 12 godina, u avionskoj nesreći na Karibima.

Kristijan Oliver (51) poginuo je kada je avion kojim je leteo sa porodicom pao i srušio se pored obale jednog ostrva.

Pilot aviona je takođe poginuo zajedno sa Oliverom i njegovom decom, Maditom i Anik. Glumac se pojavio u nekoliko hitova na velikom ekranu, uključujući „Saved By The Bell“ i „Valkyrie“, kao film „Indijana Džons“ iz 2023. godine.

Stravična nesreća se dogodila se u četvrtak oko podneva, kod obale Bekije. Malo ostrvo je deo Svetog Vincenta na Karibima.

Glumac će se posthumno pojaviti u filmu pod nazivom „Forever Hold Your Peace“, koji je prestao da snima krajem decembra.

Reditelj filma, Nik Lajon, odao je počast zvezdi na internetu i napisao: „Godinama smo pričali o zajedničkoj produkciji filma i konačno smo to uradili! Hvala ti što si bio sjajan kolega, glumac i prijatelj“.

Lokalni izveštaji kažu da je sa decom stigao na Karibe 26. decembra nakon snimanja. Samo dva dana pre smrti Oliver je objavio snimak na tropskoj plaži uz natpis: „Neka ljubav vlada. Želim vam svima najbolje u 2024. godini“.

Grupa je navodno išla za Svetu Luciju kada se njihov avion srušio nedugo nakon poletanja sa aerodroma u Bekiji.

Na snimku koji je zabeležio slučajni prolaznik čuju se zvuci užasnog razbijanja uz „Avion se srušio! Pozovite obalsku stražu!“.

Glumac je u decembru 2021. podneo zahtev za razvod od svoje bivše supruge, novinarke iz Los Anđelesa Džesike Muroz.

Voda oko mesta nesreće je navodno samo oko 70 stopa (oko 21 m), a meštani su pomogli hitnim službama da pretraže vodu.

Pilot Robert Saks kontaktirao je toranj ubrzo nakon poletanja kako bi ih obavestio da je mlaznjak u nevolji i da se on okreće. Prema lokalnim izveštajima, ovo je bila poslednja komunikacija iz aviona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VELIKA TRAGEDIJA – Poginuo slavni glumac sa decom i ženom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter