Izvor: Kurir.rs
09.08.2023 u 15:54
0

VENČALI SMO SE S KRUNAMA NA GLAVI, PA MI GOVORIO DA SAM MU ŽENA: Gorica Popović otkrila kome je pre 39 godina rekla DA pred bogom

Na glumicu Goricu Popović asocijacija su brojni filmovi, serije i pozorišne predstave kojima je kroz likove koje je igrala dala svoj poseban pečat. Oni koji je lično poznaju svedoci su njene vedrine kojom pleni non-stop.

SLAVLJE U DOMU ANĐELKE PRPIĆ: Glumica uputila EMOTIVNU poruku SINU za rođendan

Bogato životno i profesionalno iskustvo pomažu joj da se u svakom trenutku priseti neke anegdote sa posla, a jednu od njih donosimo baš sada, uoči glumičinog rođendana koji će obeležiti 13. avgusta.

Naime, kada su 1984. godine snimali film „Kraj rata“, Gorica Popović i Velimir Bata Živojinović sklopili su brak u crkvi. Bata je tada već pune 24 godine bio venčan sa svojom Lulom, ali samo u opštini, a Gorica je tek osam godina kasnije stala pred matičara sa saksofonistom Nenadom Petrovićem, s kojim je prošle godine obeležila 30 godina braka. Sveštenik je pred kamerama obavio ceo obred venčanja i saopštio im da su od tog trenutka supružnici pred bogom.

– Venčali smo se s krunama na glavi, tako da mi je Bata posle govorio da sam mu ja žena (smeh). Nije bio naporno, to je inače divan film reditelja Dragana Kresoje – rekla je Gorica u razgovoru potvrdivši tada da se ni ona nije venčala sa svojim suprugom u crkvi kasnije, kao što ni Bata nikada nije sklopio crkveni brak sa svojom suprugom.

Sa Batom je često sarađivala.

– Bata je mnogo igrao, pa sam imala sreću da se s njim često srećem. Od prvog trenutka sam se divila njegovom visokom profesionalizmu. Osim što je bio sjajan glumac, bio je i maksimalno profesionalan. Bio je u stanju da nepomično stoji na kiši i vetru ako to zahteva uloga. Zaista je bio krajnje požrtvovan i posvećen glumac – rekla je Gorica i otkrila koji Batin savet pamti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter