Izvor: Kurir/informer
06.04.2023 u 08:39
0

VERICA RAKOČEVIĆ POKAZALA CELO IMANJE NA AVALI! Ogromna zatvorena terasa, a letnjikovac luks sređen, jedan detalj sve ODUŠEVIO

Dizajnerka Verica Rakočević odavno se prezasitila života u gradu, te njen suprug Veljko Kuzmanović i ona žive na Avali, gde imaju kuću sa ogromnim dvorištem.

Verica je bila šokirana pojavom snega i snimila je kako izgleda njeno dvorište pokriveno snežnim pokrivačem. Ona je celo dvorište, ali i letnjikovac koji je zatvoren sa svih strana.

Pokazala je veliku terasu koja je, takođe, zatvorena u toku zimskih dana, a popunjena je luksuznim namštajem i ćilimima te je jasno da dizjanerka veliki značaj pridaje tradiciji.

Verica Rakočević pokazala imanje na Avali pod snegom

Verica je jedan deo dvorišta preuredila i tu postavila tri kontejnera koje je spojila i od njih sebi napravila atelje, što je jednom prilikom i potvrdila

– U ovom bajkovitom prostoru na Avali je moj atelje. U njemu sanjam, crtam, smišljam sa puno entuzijazma kolekciju koja će u septembru biti prikazana na poseban način – napisala je Verica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter