Izvor: KURIR.RS/GRANDONLINE
02.02.2023 u 20:15
0

VIKI MILJKOVIĆ SVUDA VODI SA SOBOM SINA! Uz njih je uvek i ON, a onda im je upala u sobu i doživela ŠOK

Popularna pevačica Viki Miljković kreće ponovo na američku turneju, a njen sin Andrej je uvek uz nju.

Pevačica je otkrila da on putuje sa njima, a da se u slobodno vreme druži sa Nerminom Hadžićem, pobednikom prošlogodišnje sezone, kome je Viki bila mentor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
– Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa treninzima, a ovoga puta će biti u Vegasu. U slobodnim trenucima se on i Nermin jako lepo druže. Uživam dok ih gledam, kao i da se smejem sa njima jer su oni pripadnici nove generacije pa me malo i edukuju – rekla je Viki.

Pevačica je ispričala i kako izgleda njihovo druženje, te otkrila zašto se šokirala kada je upala sinu u sobu.

– Oni se često zatvore u sobu, slušaju muziku, na društvenim mrežama su ili igraju igrice. U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On, inače, kao pripadnik ove „nju ejdž“ generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija. Nakon pola sata sam ušla nenadano u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo?! – rekla je Miljkovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter