Izvor: Kurir.rs
27.09.2023 u 14:35
0

„UHODILA SAM GA“: Viktorija Bekam otkrila kako je smuvala najpoželjnijeg fudbalera

U dokumentarcu po imenu „Bekam“, koji će uskoro doći na Netflix, pevačica i modna dizajnerka Viktorija Bekam istakla je kako je na početku njihove veze pratila svog budućeg supruga.

„Činjenica je da sam išla na utakmice, neki bi to definisali kao da sam ga uhodila“, rekla je Viktorija. Dok je gledala njegove utakmice, Viktorija je primetila da se Dejvid ipak ističe od ostalih fudbalera. „Svi ostali saigrači bi otišli u bar, ali on bi otišao da priča sa svojim roditeljima. Ja sam vrlo bliska sa svojim roditeljima, tako da sam baš zavolela tu njegovu stranu“, istakla je.

Dejvid je takođe komentarisao prve dane njihove veze koja je započela krajem devedesetih.

„Prvi put kada sam popričao njom, jednostavno mi se odmah svidela“, rekao je, a Viktorija je dodala da je osećaj bio obostran. „Pričali smo oko sat vremena u salonu za igrače, a taj dan je išla vozom pa je napisala svoj broj telefona na kartu od voza, koju ja još imam“, rekao je jednom prilikom Dejvid Bekam opisujući njihov drugi sastanak.

Dejvid i Viktorija su se upoznali 1997. godine, kada je on bio fudbaler, a ona članica grupe Spice Girls, a venčali su se dve godine nakon što su se upoznali. Zaprosio ju je dijamantnim prstenom u vrednosti od 65 hiljada funti. Par ima četvoro dece – tri sina i ćerku. Svog prvog sina, Bruklina, dobili su u martu 1999. godine, Romea 2002. godine, a Kruza 2004. Ćerku Harper, s kojom je Dejvid izrazito blizak, par je dobio 2011. godine, a kuma joj je poznata glumica Eva Longorija.

Iako su zajedno više od 25 godina, postojale su priče da je Dejvid bio neveran Viktoriji, a ona je 2004. istakla da nije bilo lako i da su imali teška vremena. „Niko nije rekao da je brak lak, postojale su neke prepreke, ali činjenica je da smo ih prebrodili i da smo iz toga izašli jači nego inače“, rekla je tada Viktorija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter