Izvor: B 92
14.03.2024 u 10:46
0

VILIJAM I HERI ODVOJENO ODAJU POČAST DIJANI:Jedan će sačekati da drugi ode, razdor među njima je sve veći

Razdor između dva princa uzima maha

Princ od Velsa Vilijam i vojvoda od Saseksa Hari prisustvovaće odavanju počasti njihovoj pokojnoj majci Dajani, ali u različito vreme.

Princ Vilijam će večeras prisustvovati dodeli nagrada Dajninog legata u Muzeju nauke u Londonu, gde će održati kratak govor i uručiti nagrade za 20 primalaca, dok će se Hari obratiti dobitnicima nagrada putem video-poziva, ali tek kada Vilijam napusti svečanost.

Njihovo odbijanje da se zajedno pojave na svečanosti govori o njihovom razdoru,

OPA, BATO! Šokantno otkriće – evo kako stvarno zarađuje kraljevska porodica
Dodele „Dajana nagrada“ održavaju se svake druge godine i tada se deli 20 priznanja za dostignuća „izuzetnim mladim liderima koji inspirišu sledeću generaciju da krene stopama Dajane, princeze od Velsa i učini pozitivnu razliku u svetu“.Vilijam i Hari su ranije zajedno prisustvovali dodeli nagrada, ali otkako je Hari napustio svoje kraljevske dužnosti da bi započeo novi život u Americi i objavio knjigu u kojoj je kritikovao kraljevsku porodicu, oni se ne pojavljuju zajedno.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter