Izvor:
18.12.2016 u 19:44
0

Adrijana Lima se NEVIĐENO IZBLAMIRALA: Poznatoj MANEKENKI se pocepala… (foto)

Adrijana Lima je nedavno ispratila košarkašku utakmicu u čuvenom centru "Brooklyn Nets HSS Training", i to u društvu Tamare Jarić, sestre njenog bivšeg supruga Marka Jarića, sa kojom se često pojavljuje u javnosti. Sjajno je izgledala kao i uvek, ali je doživela i mali peh tokom meča, koji su njeni fanovi odmah primetili.

Lima se najpre pohvalila na Instagramu svojim modnih izdanjem iz sportske dvorane. I iz modnog ugla nema joj se šta zameriti. Makar na ovoj fotografiji.

Sledeća nam donosi taj mali peh.

Adrijana i Tamara su uživale u dobroj košarci, a unihop je u jednom trenutku popustio. Pocepane čarape ne viđamo inače na lepoj Limi, ali nam je ovaj meč doneo i jedan takav prizor.

Peh je malo pokvario utisak koji je ostavila lepa Brazilka, haljina bi sa netaknutim čarapama mnogo bolje izgledala.

A osim ovog blama, pojavljivanje manekenke na utakmici bilo je zanimljivo zbog Tamare Jarić sa kojom se pojavila na meču.

Iako su Adrijana i Marko prošle godine potpisali razvod, njih dve su ostale veoma bliske. Prijateljstvo među njima razlaz nije uspeo da pokvari.

Razvod nije uticao ni na prijateljske odnose bivših supružnika koji zajednički brinu o deci, ćerkama Sijeni i Valentini.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram / adrianalimaforeverlove

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter