Izvor:
18.12.2016 u 21:09
0

Ceca otkriva DUGO ČUVANU TAJNU nakon 18 GODINA: Ovo je ISTINA o Arkanu i Đinđiću!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da prekine zavet ćutanja i posle 18 godina ekskluzivno za Kurir ispriča sve o prijateljstvu Željka Ražnatovića i Zorana Đinđića!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnom razgovoru za Kurir otkriva da je Željko Ražnatović Arkan, njen pokojni suprug, pomogao ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću da spase život tako što ga je prebacio u Crnu Goru 1999, o čemu je Kurir pisao!

Ražnatovićeva navodi da su njih dvojica bili prijatelji, i to još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj.

Arkan je, podsetimo, pomogao Đinđiću kada mu je glava bila u torbi i kada je morao da napusti zemlju 1999. za vreme NATO bombardovanja. Momak sa žestokog asfalta, kako su predstavljali Ražnatovića, pomogao je mladom političaru da se skloni u Crnu Goru i tako sačuva život.

– Istina je da je moj pokojni Željko pomogao Zoranu da se skloni u Crnu Goru. Zoran i Željko su bili prijatelji još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj – kaže Ražnatovićeva za Kurir i nastavlja:

Prvi izjavio saučešće

– U prilog priči o njihovim dugogodišnjim dobrim odnosima možda najbolje ide činjenica da su na dan kada je moj muž ubijen među prvima u našu kuću došli Zoran i Ružica. Na saučešću je bilo hiljadu ljudi, a taj čovek je došao iako je bio u teškoj opoziciji da svom prijatelju uputi poslednji pozdrav – bio je hrabar, imao je stav. Posle mog prvog velikog solističkog koncerta na Marakani sačekala me je 101 ruža od Ružice i Zorana. Đinđić je bio jedan mangup, šmeker, ozbiljan intelektualac, vizionar i veliki državnik i smatram da ovaj narod zaslužuje da zna zašto je ubijen.

Arkanova udovica smatra da su nadležni ostali dužni odgovore i u vezi sa pozadinom ubistva premijera, ali i sa tim ko je naredio streljanje njenog supruga.

Još čeka istinu

– Smatram da pozadinu atentata na premijera Zorana Đinđića treba da utvrđuju tužilaštvo i nadležne državne institucije, ali takođe očekujem da se konačno otkriju naručioci ubistva predsednika srpske vlade, kao i oni koji su naredili ubistvo mog supruga – kaže Ražnatovićeva.

Podsetimo, Kurir je juče objavio da je Arkan ubijen nekoliko meseci pošto je okrenuo leđa svom mentoru Slobodanu Miloševiću i stao uz Đinđića, kome je 1999, izmeštanjem iz Beograda, spasao život. O svom odnosu sa Arkanom bivši lider DS je čak govorio i u intervjuu Njujork tajmsu, što je preneo Dejli telegraf. Đinđić je ispričao da ga je Arkan upozorio da napusti Beograd i ode u susednu državu kako bi izbegao mogući atentat tokom bombardovanja. Još je otkrio i da mu je Arkan rekao da mu je Mirjana Marković nudila novac da rasturi demonstracije u Beogradu, što je on odbio i ispričao mu.

Bez komentara

Udovica pokojnog premijera juče nije odgovorila na SMS sa pitanjem. Na pozive nije odgovarao ni Borislav Pelević, kum i blizak prijatelj Željka Ražnatovića Arkana.

Happytv.rs
Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/ViviendoLaMusiq

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter