Izvor:
07.08.2017 u 18:25
0

ANA I TARA IZAŠLE IZ BOLNICE: Evo šta je lepa mama rekla o porođaju!

Po pevačicu i malu Taru došli su Rasta, Anina majka Milijana i brat Marko.

Ana Nikolić, koja se porodila u četvrtak, 3. avgusta, i na svet donela ćerkicu Taru, danas je sa svojom mezimicom izašla iz GAK Narodni front.

Po Anu i bebu došli su njen suprug (ponosni tata) Stefan Đurić Rasta, zatim pevačicina majka Milijana Nikolić, kao i brat Marko.

Rasta je stigao sa belom nosiljkom za svoju princezu, a Anina majka Milijana ušla je u porodilište sa korpama punim slatkiša.

Na kraju, trenutak koji su svi od jutros čekali jeste sam izlazak Ane Nikolić i Raste sa njihovom tek rođenom ćerkicom Tarom.

– Osećam se sjajno, uzbuđeno i srećno. Želim da se zahvalim svim sestrama i lekarima "Narodnog fronta", bili su divni, i stvarno imam sjajno iskustvo – rekla je Ana.

Pitali smo Anu kakav je osećaj bio kada je prvi put uzela bebu, a ona je kratko (i presrećno) odgovorila:

– Nestvaran!

Ana Nikolić i Rasta nisu želeli da pokažu ćerkicu, ali su nekoliko minuta raspoloženo pozirali pred objektivima i kamerama…

Oboje su zatim seli u automobil, a mala Tara je sa roditeljima konačno otišla kući.

Telegraf
Foto: Instagram/ananikolicofficial/Posle rucka/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter