Izvor:
13.11.2018 u 07:52
0

AUKCIJA U NJUJORKU: Prodata jakna kralja popa za 300.000 dolara!

Kožna jakna Majkla Džeksona prodata je na njujorškoj aukciji za skoro 300.000 dolara.

Odevni predmet preminule pop zvezde našao se na prodaju, a cena je na kraju bila skoro tri puta veća od ponuđene.

Crnu jaknu koju je Džekson potpisao na leđima srebrnim markerom pevač je nosio tokom dvogodišnje turneje "Bad" od 1987. godine.
Inače, na aukciji koja je održana pre sedam godina prodata je čuvena Džeksonova crveno-crna jakna koju je nosio u spotu "Thriller", i to za 1,8 miliona dolara.

Na aukciji su, između ostalog, prodati i predmeti drugih velikih umetnika kao što su Princ, Džon Lenon, Madona, kao i stvari nedavno preminule kraljice soula Arete Frenklin. U zbirci za prodaju našla se Aretina crvena haljina koju je nosila za koncert Radio mjuzik siti hol 1993. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/michaeljackson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter