Izvor: Najžena.rs
09.11.2021 u 18:03
0

BILA JE HOLIVUDSKA LEPOTICA: Danas je NEPREPOZNATLJIVA i izobličena od estetskih zahvata

Kim Basinger je nekada svojom pojavom izazivala uzdahe i muškarce obarala sa nogu, ali onda je sve krenulo niz vodu Kim Basinger (67) se podvrgla plastičnoj hirurgiji, kao i većina holivudskih diva.

PROČITAJTE JOŠ:MARIJA KARAN NA SASLUŠANJU: VLADAN ME NIJE UDARIO!

U poslednje vreme, glumica je prestala da se pojavljuje u javnosti, ali je paparaco uhvatio tokom prostesta u Los Anđelesu. Skoro neprepoznatljiva, raščupana, u trenerci i deformisanog lica zbog brojnih estetskih zahvata koje je imala.

PROČITAJTE JOŠ:DEMI LOVATO ŠOKIRALA JAVNOST: PRODAJE SVOJE SEKSI IGRAČKICE ZA NEVEROVATNU SVOTU NOVCA!

Ona je nekada bila zvezda za kojom su se svi okreetali, svi je želeli i obožavali, a sada je samo osoba koja mnogo žali zbog svojih korekcija na licu. Ta nju su svi govorili kako je najlepša Bondova devojka nakon što se pojavila u filmu „Nikad ne reci nikad“.

Inače, Kim je pre glumačke karijere učestvovala na izborima lepote nakon čega je postala manekenka i dobijala je izdašne honorare. Ipak, kada se preselila u Los Angeles zbog glume, borila se s napadima panike i čak šest meseci nije izlazila iz kuće.

Izborila se sa svojim strahovima pa se pojavila u seriji ‘Čarlijevi anđeli’ čime je uspešno vratila svoje samopouzdanje. Osim lepoti i njenoj glumi pričalo se i o Kiminom ljubavnom životu. Bila je u braku sa 14 godina starijim Ronom Sniderom od 1980. do 1988. i u tom razdoblju je već vodila tešku borbu za svoje mentalno zdravlje.

Naime, imala ja agorafobiju, strah od ljudi i prostora pa je doživela panični napad u marketu nakon čega opet mesecima nije izlazila iz kuće. Ljubila je i miljenika žena Ričarda Gira i pisalo se o njihovoj strastvenoj vezi. No u tom razdoblju je i proglasila bankrot zbog loših poslovnih ulaganja.

Ipak, onaj koji je bio ljubav njenog života, kako tvrde strani mediji, je Alek Boldvin s kojim je snimila film „The Marrying Man“, a dve godine kasnije, 1993. su se venčali. Zanimljivo je da je glumica prihvatila tek drugu Boldvinovu prosidbu. Naime, nije bila željna braka nakon prvog razvoda.

Kim je bila ludo zaljubljena u Aleka, a kruna njihova braka bilo je rođenje ćerke Ireland 1995. No ljubav slavnog para je pred kraj 90-ih bila na klimavim nogama i razveli su se 2002. Mnogi pamte njihov razvod po javnim svađama i borbama za starateljsvo nad detetom.

Inače, javnost pamti kada je procurio snimam Boldvinovog vređanja Ireland preko telefona i da ju je nazvao svinjom.

Poslednjih godina joj je prigovarao i za golišave snimke na Instagramu, a istodobno Basinger nije imala nikakvih javnih istupa.

Glumica vodi povučeni život, daleko od očiju javnosti za razliku od Aleka koji i dalje glumi te je nedavno greškom ubio dvoje ženu na filmskom setu. Kim i Boldvin navodno zadnjih godina imaju normalan odnos i ne prepucavaju se kao ranije. Basinger je posljednju ulogu odigrala u filmskoj franšizi „Pedeset nijansi sive“.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter