Izvor: ALO
19.05.2022 u 13:00
0

„BOBA MIĆALOVIĆ I NATAŠA NINKOVIĆ SU MANJE LEPE!“: Mima Karadžić napravio HAOS svojim komentarom (FOTO)

Naš poznati glumac Mima Karadžić želeo je da se našali sa koleginicama, te je rekao ovo

Mima Karadžić je pozirao sa koleginicom Anom Franić, a kako je naveo, u društvu su bile i Sloboda Mićalović i Nataša Ninković, koje takođe zajedno sa njima igraju u predstavi „Tre sorelle“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SEVE JOJ KRADE FORE! Hrvatska pop zvezda iskopirala srpsku folkerku 

– Sinoć u ‘Zvezdari’ posle sjajne predstave ‘Tre sorelle’ moja draga koleginica Ana Franić i ja. Pozadi su manje lepe Boba Mićalović i Nataša Ninković – napisao je Mima u svom fazonu pored najnovije fotografije na Instagramu i izazvao lavinu reakcija.

 

 – Ja se ne bih složila, ne zna se koja je lepša od njih tri -, – sve tri su fantastične -, – Sloboda je posebna, a Nataša je prava dama – bili su samo neki od komentara Miminih pratilaca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter