Izvor:
02.07.2017 u 16:02
0

Bora Čorba demantovao tvrdnje: NISAM VREĐAO PREMIJERKU!

Povodom tvrdnje jednog dnevnog lista da je Bora Đorđević javno prozvao premijerku Anu Brnabić pesmom "Draga, ne budi peder", oglasio se frontmen Riblje čorbe, koji je te navode ostro demantovao.

– Notorna je laž da sam na koncertu na Zaječarskoj gitarijadi u najavi pesme "Draga, ne budi peder" pomenuo premijerku Anu Brnabić. Nisam ni mislio na nju. Pesma je objavljena 1982. godine, kada pederi nisu bili gejevi, starlete su se zvale kurve, a kriminalci se nisu zvali kontroverzni biznismeni. Na pres konferenciji na pitanje o Ani sam odgovorio da se nadam da će ona dobro raditi svoj posao. Ne želim da se takvo tendenciozno pisanje vezuje za moje ime i za Riblju čorbu, a Ani želim sve najbolje – saopštio je Bora Đorđević.

happytv.rs
Foto:
Twitter/ask

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter