Izvor:
12.10.2018 u 14:42
0

BROJI DANE DO POROĐAJA: Goga pravi planove za budućnost a za bebu je smislila POSEBNO IME!

Pevačica Goga Sekulić uživa u trudnoći i pravi planove za svoj budući život. Ona nikada lepše nije izgledala, a ostalo je još samo mesec i po dana dok se ne porodi.

Od kako je upoznala Uroša Domanovića, masjstora borilačkih veština za koga se nedavno udala, folk zvezda živi na relaciji Beograd – Cirih. Odlučila je da joj stalna adresa bude u Švajcarskoj, a u toj zemlji namerava i da se porodi.

"Ostalo je još mesec i po dana i iskreno da kažem, jedva čekam da vidim sina. O imenu i dalje razmišljam, možda će imati dva", izjavila je pevačica.

Po njoj se može primetiti da trudnoću podnosi odlično. Goga jednostavno sija i polako postaje nestrpljiva:

"Ne plašim se, samo sam malo zbunjena jer ne znam šta me tačno čeka. Ali, kada su mogle da se porode naše mame, bake i sve žene ovog sveta, porodiću se i ja".

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter