Izvor:
29.08.2016 u 17:37
0

BRUKA ZA PEVAČICU: Sestra Maraje Keri uhapšena zbog PROSTITUCIJE! (FOTO)

Starija sestra planetarno popularne pevačice Maraje Keri, uhapšena je u Njujorku pod optužbom za prostituciju.

Pedesetpetogodišnja Alison Keri uhapšena je u jednom hotelu gde je navodno nudila seksualne usluge policajcu u civilu. Marajinoj sestri to nije prvi put, već je ona svoje usluge nudila i preko Interneta. Do ovih saznanja je policija došla tako što je posumnjala da se iza jednog nik imena na sajtu čije ime nisu želeli da otkriju, zapravo krije Alison Keri.

Slučaj je dodatno zakomplikovala činjenica da je Alison HIV pozitivna, tako da je policija apelovala na sve koji su bili sa njom da se podvrgnu lekarskom pregledu.

Inače, ona se prema tvrdnjama policije prilikom hapšenja predstavila kao Marajina sestra, ali joj to verovatno neće puno pomoći, s obzirom na to da je pre nekog vremena njihov brat Morgan javno optužio Maraju kako ne vodi računa o njihovoj starijoj sestri koja umire od HIV-a.

Alison Keri je trenutno u pritvoru i određena joj je kaucija od 1000 dolara, a pred sudom će se pojaviti 30. avgusta.

Izvor: Hollywoodlife
Foto:Twitter/Mariah Carey/ Shae

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter