Izvor: 24 SEDAM
10.12.2021 u 15:27
0

BURNO REAGOVALA: Vesna Zmijanac ne sme da komentariše Reljine eksplicitne scene u seriji!

Relja Popović snimio je eksplicitne scene za potrebe serije, a to je sada prokomentarisala njegova tašta

Vesna Zmijanac je dugi niz godina na sceni, vredno radi, ali se u poslednje vreme više od njenih pesama spominje kakav odnos ima sa zetom Reljom Popovićem. Kako je on poslednjih dana tema u medijima zbog žestokih eksplicitnih scena koje ima u seriji, upitali smo Vesnu da to prokomentariše.

Naime, na konstataciju da se o njenom zetu i njegovom glumačkom umeću priča, pevačica je odmah negodovala.

– To ne znam, ja sam sinoć sletela iz Ciriha, nisam stigla ništa da vidim i da pročitam, tek ću – rekla je Vesna, a kada smo pokušali da joj objasnimo da su u pitanju eksplicitne scene, burno je reagovala.

– Ne mogu ništa da komentarišem sada! – završila je pevačica.

Podsetimo, nedavno se pisalo u domaćim medijima kako između Vesne, Nikolije i Relje odnosi nisu dobri. To je podgrejala i situacija kada su svo troje došli iz Ciriha istim avionom, da bi se u Beogradu na aerodromu potpuno razdvojili, bez ikakvog kontakta.

Pevačica je posle toga istakla da su oni komunicirali pre dolaska u našu prestonicu, te da je među njima sve u najboljem redu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter