Izvor: ALO
07.01.2022 u 13:35
0

ČAK 50.000 EVRA ZA JEDNO VEČE! Ovo su najveći kraljevi bakšiša među pevačima

Oni su u više navrata isticali da nisu gadljivi na pare

Pandemija korona virusa je i ove godine pravila pevačima i pevačicama probleme. Ipak, neki od muzičara koji su pevali po veseljima, zaradili su pozamašne svote novca, i to zahvaljujući bakšišu.

Naime, ovoga puta smo izdvojili neke od estradnjaka koji su ove godine zaradili najviše novca

Darko Lazić – najveći bakšiš: 50.000

Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez deljenja sa ostalim muzičarima.

– Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari – ispričao je Darko.

Ljuba Aličić: najveći bakšiš: 25.000 evra

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra, za samo nekoliko minuta. A pevač je to i sam potvrdio u jednoj emisiji.

– Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi i čovek je pravio rođendan svom sinu. Pozvao je mene, Darka Lazića, i još neke pevače… Aleksandru Prijović, Šerifa Konjevića, ne sećam se baš tačno. I kaže meni: ‘Otpevaj mi pesmu ‘Njen oproštaj“, i ja kako sam počeo da pevam, on je krenuo da daje novčanice od 500 evra. I stvarno nisam mogao da sve stavim u ruke, pa sam stavljao u džepove. To se sve podelilo na nas sve, nisam ja samo uzeo – ispričao je Ljuba tada.

Radiša Trajković Đani – najveći bakšiš: 15.000 evra

Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš. Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu „Najjači“ za pet minuta dobio čak 15.000 evra.

Šerif Konjević – najveći bakšiš: 30.000 evra

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnog kralja bakšiša. Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 evra. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima. Gosti su mu novčanice stavljali oko glave i oko pojasa, pa je tako Konjević bio pretrpan novčanicama, da ni sam nije znao koliko para ima oko sebe.

 Sandra Afrika – najveći bakšiš: 30.000 evra

Sandra Afrika poznata je po tome da ume da napravi dobru atmosferu gde god da nastupa, pa zato ovaj iznos od 30.000 evra bakšiša i ne čudi. Pevačica je davno pričala da joj je nekadašnji košarkaš Minesote, Nikola Peković dao bakšiš od 30.000 evra. Ona je ovaj bakšiš dobila dok je nastupala u jednoj poznatoj crnogorskoj diskoteci.

– Tačno je da sam dobila 30.000 evra od Nikole Pekovića! Po konobaru je poslao novac na tacni. Ja sam tad bila na bini i pevala. Uzela sam novac, naravno. I obradovala se. Većina pevača može samo da sanja o tome, zar ne?! – rekla je tada pevačica. Na internetu se redovno mogu pronaći snimci na kojima ona drži ogromne sume novca u ruci, ali nikada nije rekla koji je to iznos.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter