Izvor: KURIR
19.08.2022 u 07:22
0

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA ZAVRŠILA U KREVETU SA NAŠIM PEVAČEM! Đina se odmah oglasila i poručila JEDNO!

Ćerka pevača Harisa DžinovićaĐina Džinović vrlo je popularna na društvenim mrežama, gde deli detalje iz svog privatnog života.

Đina je nedavno priznala da je raskinula sa fudbalerom Andrejom Đurićem, a sada iznenadila sve kada je na njenom TikToku osvanuo snimak iz kreveta sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Đina Džinović
FOTO: PRITNSCREEN

Mnogi su odmah pomislili da je reč o novoj romansi, a nakon velikog broja komentara tog tipa, Đina je odlučila da se oglasi. Ona je stavila svima do znanja da između njih nema ničega emotivnog, ali i priznala da ima novog dečka.

Đina Džinović
FOTO: PRITNSCREEN

– Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat – naglasila je ona.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter