Izvor:
28.06.2018 u 07:37
0

DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI: Cela Srbija je navijala za Đinu iz „Srećnih ljudi“ a onda je samo NESTALA sa scene! (FOTO)

Jugoslava Drašković igrala je Đinu u seriji "Srećni ljudi". Ona je zamenila Dubravku Mijatović, koja je zbog malog honorara napustila snimanje.

Draškovićeva je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, nakon čega je više glumila u beogradskim pozorištima. A onda je dobila ponudu da zameni Dubravku Mijatović i da postane nova Đurđina Golubović u seriji "Srećni ljudi".

Posle "Srećnih ljudi", Jugoslavino lice je svima postalo poznato, a onda se povukla sa scene.

Jugoslava danas ima 49 godina, ali se u javnosti, a ni na televiziji ne pojavljuje. U srećnom je braku i ima ćerku Mašu.

Iako je nema u javnosti, Jugoslava je uspešna poslovna žena i sa suprugom vodi firmu koja se bavi prikazivačkim i distributerskim poslom u filmskoj industriji.

U jednom intervjuu je rekla da bi ponovo volela da igra.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter