Izvor:
28.12.2016 u 19:17
0

Dijana Đoković konačno progovorila o PORODIČNOM ŽIVOTU: Bila sam STROGA MAJKA, Novak je plakao zbog…

Nedavno je Dijana Đoković, majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, za "Blic TV" sumirala godinu koja je će uskoro biti iza nas. U ovom intervjuu ona je govorila i o porodičnom životu Đokovića, kao i o vaspitanju Novaka.

-Moram da priznam da sam bila stroga majka.Možda malo strožija za nečiji ukus, ali to je mnogo bolje nego da pustim decu da rade šta žele. Oće da jedu slatko posle ručka, e pa ne može!– izjavila je Dijana.

Majka najboljeg srpskog tenisera takođe je pričala o najlepšim ali i najružnijim trenucima u 2016. godini.

-U najlepšem sećanju će mi ostati osvajanje Roland Garosa. To je nešto za čime smo svi žudeli tolike godine. A u najgorem Rio i Novaka u suzama to bi baš volela da zaboravim.- rekla je Dijana za "Blic TV".

Happytv.rs
Foto:Instagram/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter