Izvor:
26.08.2016 u 20:19
0

DIKTIRA MU PONAŠANJE NA LETOVANJU: Milionerka postavila surove uslove dečku, ne sme da mrdne od nje!

Najmlađa britanska milionerka Džejn Park postala je internet senzacija nakon što su u javnost procurila suluda pravila koja je nametnula svom dečku uoči njegovog odlaska na Ibicu s prijateljima.

Između ostalog, nesrećnom dečku Konoru Džordžu je zabranjeno gotovo svako komuniciranje s devojkama, uključujući i kontakt očima i fotografisanje, kao i četovanje putem društvenih mreža. Štaviše, Džejn ga je upozorila da će mu detaljno pregledati telefon kada se vrati sa puta.

Osim toga, mladić će morati da joj da i uzorak mokraće kako bi proverila da li se drogirao, zabranjeno mu je i pevanje navijačkih pesama, a iz kluba mora ići direktno u hotelsku sobu.

On će 24 sata dnevno morati da nosi majicu sa njenim likom na kojoj piše – “Ako ovo možeš da pročitaš, znači da si previše blizu moga dečka“

Džejn je inače pre dve godine, kada je imala samo 17 godina osvojila milion funti na Eurojackpotu.

B92
Foto: Facebook/Jane Park

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter