Izvor: KURIR/ALO
21.12.2022 u 17:37
0

ĐAKUZI, TENISKI, FUDBALSKI TEREN I TERETANA: Ana Ivanović pokazala u kakvom LUKSUZU uživa (FOTO)

Bivša srpska teniserka i prvi reket sveta Ana Ivanović uživa u ljubavi sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, s kojim ima dva sina.

Ivanovićka, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, pokazala je kako je svoj dom gde uživa sa svoja tri muškarca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Inače, Ana i Bastijan uživaju u prostranom domu, okruženom velikim dvorištem, koje uključuje teniski teren, fudbalski teren i teretanu, gde Ivanovićeva redovno trenira.

– Dečaci su vrlo aktivni, ali još ne pokazuju preterano interesovanje za neki poseban sport. Naučili su da plivaju i skijaju jer im je zabavno. No, za sada je to sve – rekla je Ana svojevremeno, i otkrila kako izgleda jedan njen dan:

– Vreme kada su dečaci u vrtiću koristim da se posvetim sebi. Redovno vežbam, obavljam poslovne obaveze. Kada je o opuštanju reč, najviše uživam u čitanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter