Izvor: kurir.rs/republika.rs
15.02.2023 u 11:55
0

„DONESI LEŠ KOD MENE DA GA ZAKOPAMO ZAJEDNO“ Goca Božinovska otkrila sve o prijateljstvu sa Zlatom Petrović

Ta žena je bila moj anđeo-čuvar u vreme kad mi se ceo život raspadao, kaže Goca.

Pevačica Goca Božinovska kaže da bi bila spremna da ubije čoveka ako bi to od nje tražila drugarica i koleginica Zlata Petrović, s kojim neguje višedecenijsko prijateljstvo. Goca je ispričala kako je shvatila da joj je Zlata pravi prijatelj i kad se to desilo, te i da ona čuva sve njene tajne.

– Zlata i ja bismo ubile jedna za drugu. Ta žena je bila moj anđeo-čuvar u vreme kad mi se ceo život raspadao. Kad sam ostala sama s decom, nisam znala kako ću sve da nosim na svojim plećima. Posle odlaska mog Zorana Šijana morala sam sve konce i konopce da držim, navikla sam s vremenom, a Zlata je uvek bila tu. Sad da ubijem čoveka, ona bi rekla: „Donesi leš kod mene, zajedno da ga sakrijemo ili zakopamo“. Eto koliko se volimo – priča Goca, pa se osvrnula i na to kakva su iskustva tokom života njena drugarica i ona imale s muškarcima.

GOCA JE NA SVOJ ROĐENDAN DOBILA UNUKA, A NJEN DOLAZAK NA OVAJ SVET JE PROPRAĆEN ČUDNIM OKOLNOSTIMA! Evo gde se Božinovska rodila

– Skoro su me pitali da li sam srećna i emotivno ispunjena. Muškarce su u mom životu zamenila deca i unuci. Više mi ništa ne treba. Pričala sam da se posle Šijana nikad više neću zaljubiti i to me je nekako i snašlo. Tako sam se uverila da suprave ljubavi retke, ali onako filmske i žestoke. Sad ništa u životu ne bih menjala. Udvarači mi nisu potrebni, treba mi mir, moja porodica i prijatelji. To je sad moj život, više se i ne busam da snimam sve i svašta, da se guram po estradi. Evo ovih mlađih sad, pa nek se dokazuju. Ja sam se dokazala i pokazala, sad hoću da ljuljam unučiće i budem baba za primer – kaže Goca i dodaje:

– Zlata je imala burniji život na tom polju od mene! Ona je znala s muškarcima, velika je zavodnica i nikad nije ostajala u odnosu koji joj ne prija. Uvek je tu bila iskrena i to cenim. Znala je šta je najbolje za nju, ali nikad nije bila sebična. Zato je sa svim bivšim partnerima kao drug i danas.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter