Izvor: ALO
02.05.2022 u 21:45
0

„DOSTA JE OD MENE!“: Seka Aleksić završila sa nečim što je godinama muči (FOTO)

Ponosna na sebe

Pevačica Seka Aleksić je pre nekoliko dana predstavila novi album, a kako je danima unazad pričala, zbog te prilike je bila na strogoj dijeti, kako bi izgledala što lepše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je Seka objavljivala na Tviteru, u proteklom periodu je morala da se odrekne svega onog što voli da jede. Međutim, tim mukama je došao kraj.

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

– Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i testo, mesec dana – ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vreme je da se vratim na doručak: pasta sa četiri vrste sira, ručak pica i večera makovnjača, a užina, zna se, krem bananice – poručila je Seka svojim pratiocima na Tviteru.

Inače, pevačica se nedavno požalila prijateljima na Tviteru da tokom čitavog dana skoro nije jela, kako bi se dodatno stesala, a sve je to opisala u šaljivom stilu.

– Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela – našalila se tada Seka.

Inače, kada je smršala 10 kilograma, Seka je priznala za medije u čemu je njena tajna.

– Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava – ispričala je Aleksićeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter